Helium ballon bestellen

Wat is er nu leuker dan op je verjaardag een pakketje thuisbezorgd krijgen, waaruit een volledig gepersonaliseerde ballon met een felicitatie letterlijk opstijgt? Door een helium ballon te bestellen met een afbeelding en tekst die je zelf kunt ontwerpen en invoegen, maak jij het feestje van de jarige helemaal af. Maar ook voor andere gelegenheden komen onze helium ballonnen goed van pas: denk bijvoorbeeld aan een geboorte, een bruiloft of een bedrijfsfeest.

Helium ballon bedrukken geboorte

Door een ballon te bedrukken met foto van de pasgeborene en een leuke tekst, kun je de ouders van de geboren baby verrassen met een uniek cadeau. Upload je eigen foto en voer een leuke tekst in, en wij zorgen dat deze netjes op de ballon wordt gedrukt. Vervolgens kan de ballon worden opgehangen als leuke decoratie bij het wiegje van de baby; leuk voor iedereen die maar komt kijken!

Helium ballon bedrukken bruiloft

Ken je een stel dat binnenkort gaat trouwen? Dan is nu het moment om ze te verrassen met onze speciale helium ballonnen voor trouwerijen. Je kunt zelf een foto van het getrouwde paar toevoegen, en wij zorgen ervoor dat de ballon een mooi geheel wordt. Een uniek cadeau, leuk voor ieder pasgetrouwd stel.

Helium ballon bedrukken bedrijfsfeest

Ook voor bedrijfsfeesten kun je unieke helium ballonnen laten bedrukken met foto of een logo van het bedrijf. Door je eigen logo te uploaden en deze op de ballonnen te laten drukken, vrolijk je de ruimte van het bedrijfsfeest op een leuke manier op. Daarnaast maak je met het logo van je bedrijf ook nog eens op een vrolijke manier reclame die door niemand over het hoofd kan worden gezien!

Kortom, helium ballonnen die gepersonaliseerd zijn met je eigen ontwerp zijn leuk voor elke gelegenheid, of ze nu als cadeau worden gegeven of worden gebruikt als decoratie voor een bruiloft, een verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest. Door een eigen gemaakte helium ballon op te hangen of als verrassing op te sturen, maak je ieders dag een stukje vrolijker!