Ballon met tekst

Verras een jarige, een pasgetrouwd stel of kersverse ouders na een geboorte eens met een origineel cadeau: een helium ballon met een unieke eigen tekst! Je kiest eenvoudig zelf het ontwerp van de ballon, waarop je hem kunt personaliseren met een lieve felicitatie, een grappig berichtje of een leuke boodschap. Eventueel kun je er nog een leuke foto aan toevoegen, afhankelijk van het ontwerp van de ballon die je kiest. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze persoonlijke tekst mooi op een helium ballon wordt gedrukt, die vervolgens bij de ontvanger thuis kan worden bezorgd!

Ballon bedrukken helium met tekst

Het leuke van onze ballonnen is niet alleen dat je ze volledig kunt personaliseren, maar ook dat ze gevuld zijn met helium, waardoor ze direct uit de verpakking zullen opstijgen wanneer ze bij de ontvanger thuis worden geleverd! Dit zorgt voor een extra leuke verrassing waar veel plezier aan kan worden beleefd.
Je kunt de helium ballonnen personaliseren op allerlei verschillende manieren. Op onze pagina met ballonnen kun je een mooie helium ballon selecteren die je vindt passen bij de ontvanger, en vervolgens word je naar een pagina geleid waarop je deze ballon in een paar eenvoudige stappen helemaal uniek kunt maken. Voer je eigen tekst in en kies een leuk lettertype uit waarmee deze tekst op de ballon gedrukt zal worden.
Wanneer je vervolgens vóór 22:00 je bestelling afrondt en betaalt, zal de ballon de volgende dag nog bij de ontvanger thuis verschijnen als een leuk en origineel cadeau!

Ballon bedrukken foto en tekst

Naast alleen tekst, kun je er ook voor kiezen om je ballon nóg origineler te maken door ook een leuke foto toe te voegen. Kies je voor een foto van de jarige, van het getrouwde stel of van de pasgeboren baby? Of ga je voor een andere leuke afbeelding die je zelf hebt uitgezocht? De keuze is aan jou! Met een foto en een persoonlijke tekst wordt de helium ballon een origineel cadeau waarmee de dag van de ontvanger niet meer stuk kan.