Ballon met logo

Door ballonnen te laten bedrukken met je eigen logo, maak je elk feestje vrolijk, of het nu op je bedrijf zelf is of als promotiemateriaal. Zo maak je op een leuke manier reclame voor je bedrijf, in je eigen huisstijl. Kies je kleuren, upload het logo en voeg eventueel een pakkende en unieke tekst toe, en je unieke bedrukte ballon met logo is klaar voor het feest! Of je ze nu ophangt zodat ze van een afstand gezien kunnen worden of uitdeelt aan kinderen op straat, om deze vrolijke reclame voor je bedrijf kan niemand heen.

Ballon bedrukken logo, hoe het in zijn werk gaat

Bij Ballonbedrukken.nl heb je keuze uit verschillende soorten ballonnen, allemaal met een rondje waarin het logo van je eigen bedrijf geplaatst kan worden. Je kunt zelf kiezen op welke manier deze foto op de ballon terechtkomt, en eventueel kun je er een leuke slogan, de naam van het bedrijf of een andere tekst aan toevoegen. Wanneer het ontwerp klaar is, kun je de ballon bestellen en dan zorgen wij ervoor dat het ontwerp netjes wordt bedrukt en geleverd. Een ontwerp ballon bedrukken in kleine oplage is mogelijk, maar in grote oplage kan natuurlijk ook. Zo kunnen de ballonnen als reclamemateriaal worden uitgedeeld en verspreid over de mensen.

Vraag een offerte aan voor jouw ballon met logo

Wil je ook ballonnen laten bedrukken met het logo van je bedrijf, voor een evenement of als promotiemateriaal? Dan kun je op Ballonbedrukken.nl gratis een offerte aanvragen. Je kunt hierbij het logo uploaden, aangeven in welke oplage je de ballonnen zou willen hebben en eventueel extra informatie in het daarvoor bestemde tekstvak typen. Wij zullen met behulp van deze gegevens vervolgens tot de beste prijs voor jou komen. Het aanvragen van een offerte is bij ons geheel vrijblijvend en het zal je op weg helpen naar de bestelling van het vrolijkste reclamemateriaal voor een leuk feest!